Wat bieden wij

Begeleiding
Als verloskundigen bieden wij begeleiding tijdens de zwangerschap, een eventuele miskraam, de bevalling en de kraamtijd. Wij verwijzen je voor een echo of consult als dat nodig is. Maar we hebben nog meer te bieden voor (aanstaande) ouders en hun kind. Te beginnen bij het kinderwensspreekuur voor iedereen die zich wil voorbereiden op een zwangerschap of vragen hebben over zwanger worden. Deze afspraken kunnen worden ingepland  bij onze assistente en bieden wij kosteloos aan. Daarnaast hebben wij in ons pand een diĆ«tiste die tevens gespecialiseerd is in zwangerschapssuiker. Zij zit op afspraak elke dag van de week. Ook worden verschillende zwangerschapscursussen en voorlichtingsavonden bij ons op de praktijk gegeven.

Tevens bieden wij lactatiekundige zorg ofwel professionele begeleiding bij borstvoeding. Een van onze verloskundigen heeft  de opleiding tot lactatiekundige afgerond, en kan  extra informatie geven, en hulpen bieden met betrekking tot borstvoeding.
Naast een lactatiekundige, hebben wij ook een versiekundige. Dit is een verloskundige die de baby kan draaien mocht die in stuitligging liggen. Tot slot  kun je bij ons terecht voor informatie en voorschrijven van anticonceptie en het plaatsen van spiralen!

Wij hebben verschillende locaties waar jullie terecht kunnen. Onze hoofd locatie is het zuideinde in Amsterdam noord, daar hebben wij spreekuur op maandagmiddag, dinsdag, woensdag donderdag en vrijdag. Tevens vindt het avondspreekuur, de centering pregnancy en het plaatsen van spiralen ook plaats op het zuideinde.

Daarnaast hebben wij op maandagochtend spreekuur in het gezondheidscentrum Banne Buiksloot, Parlevinker 7 in Amsterdam Noord en op maandagmiddag op de even weken in Landsmeer in het Consultatiebureau, Marktplein 10. Tevens op de oneven weken op het NDSM Werf, MT Lincolnweg 26 in Amsterdam. 


Gezondheidscentrum Banne Buiksloot

  • Consultatiebureau Landsmeer – Marktplein 10

NDSM Werf, MT Lincolnweg 26 Amsterdam (op de oneven weken op vrijdag)

Klik voor meer informatie op de verschillende onderwerpen in het menu