Informatie-avond Bevalling

Elke 6 a 8 weken geven wij een informatie-avond over de bevalling. Tijdens deze avond vertellen 2 van onze verloskundigen over het verloop van de bevalling, plaats van bevallen,  wanneer je moet bellen, onze rol bij de bevalling en daarna. Zij geven ook praktische tips voor het omgaan met pijn, borstvoeding, het kraambed en bespreken de mogelijkheden voor pijnstilling, etc, etc. Er is uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen.

Deze informatieavond vindt plaats bij Liva, van 19 tot 21.00 uur, is gratis (vrijwillige bijdrage van 5,- euro is welkom) en voor iedereen. Fijn als je je even aanmeldt via de mail info@liva-verloskundigcentrum.nl, telefonisch bij onze assistente of via de home pagina van de website (Aanmelden kan vanaf 28 weken zwangerschap)

In verband met het Corona virus kon de voorlichtingsavond van maart niet doorgaan. Daarom hebben wij de voorlichtingsavond voor jullie opgenomen! Hieronder vind je de PowerPoint presentatie en daaronder een bestand met een mondelinge toelichting bij elke slide! Zo hebben jullie toch de adviezen en informatie die jullie nodig hebben voor de bevalling.

Informatieavond bevalling 2020:

Dinsdag 12 mei (komt mogelijk te vervallen ivm COVID-19)

Dinsdag 30 juni

Dinsdag 25 augustus

Dinsdag 20 oktober

Dinsdag 15 december